Iconische locatie gespot op set Fallout serie

News
woensdag, 25 januari 2023 om 22:00
fallout 4f1666693905
Er wordt momenteel druk gewerkt aan de Fallout serie, die gebaseerd is op de geliefde games. Op de set van de show is nu een iconische locatie uit de games gespot.
Hoewel we waarschijnlijk nog een lange tijd moeten wachten op een nieuwe Fallout game, kunnen we wel uitkijken naar de serie die in de maak is voor Amazon Prime Video. Toen nu toe hebben we alleen nog niet veel gezien van de show, behalve één officiële foto die is gedeeld.
Soms duiken er wel foto’s op vanaf de set van de Fallout serie en dat is nu ook weer het geval. Via Twitter zijn er namelijk beelden opgedoken van een iconische locatie in de franchise. Op foto’s van J Carson is namelijk de Red Rocket Station te zien.
De locatie werd niet alleen gebruikt als de title screen voor Fallout 4, het was ook één van de eerste plekken die je tegenkomt op je post-apocalyptische avontuur in de game. En het is natuurlijk de locatie waar je Dogmeat aantreft, je trouwe hond.

Fallout-locatie in next-gen te bezoeken

De Red Rocket Station is binnenkort ook te bezoeken met een nieuw likje verf. Bethesda heeft namelijk, speciaal voor de 25ste verjaardag van de Fallout-franchise, een next-gen versie voor Fallout 4 aangekondigd.
Wanneer de next-gen versie precies uit zal komen is nog niet bekend. Het enige dat de uitgever bekend heeft gemaakt, is dat de update ergens moet komen in 2023 en ook zal verschijnen op PC.