Traders kunnen nu rijk worden in Red Dead Online

News
woensdag, 14 september 2022 om 16:30
red dead online trader 1f1572450308
Rockstar zet elke maand een andere rol in het zonnetje in Red Dead Online. Deze maand kunnen Traders lekker hun slag slaan en lekker rijk worden in het digitale Wilde Westen.
Sinds het begin van dit jaar biedt Rockstar bonussen aan in Red Dead Online die langer duren dan één weekje. Het is de perfecte manier om bepaalde onderdelen van de game uit te lichten, zoals de verschillende specialistische rollen die de wereld rijk is. Zo wordt in september de spotlight gezet op Traders.
De hele maand lang krijg je bijvoorbeeld twee keer zoveel dollars en XP voor het verkopen van goederen. En als je onderdelen in perfecte conditie vervoerd, dan kan je rekenen op 50 procent meer Raw Materials en dollars die je bij de slager ontvangt. En voor het Trader-exclusive Free Roam Event Trade Route worden alle beloningen verdubbeld in september!
Als je het voor elkaar krijgt om elke week van de maand een Trader Sale te voltooien, dan heeft Cripps nog een verrassing in petto. Hij zal je dan de Military Surplus 2 outfit geven. En als je nog geen Trader bent, dan kan je de rol nu krijgen met vijf goudstaven korting.

Nieuwe content in Red Dead Online

Heb je geen interesse in een carrière als Trader, dan zijn er gelukkig nog veel meer andere dingen om je mee te vermaken in Red Dead Online. Zo heeft Rockstar nieuwe Hardcore Telegram MIssions toegevoegd en hebben oudere Telegram Missions een andere locatie gekregen.
Liefhebbers van PvP kunnen nu ondertussen genieten van vier nieuwe maps in Hostile Territory en aantal nieuwe slagvelden in Sport of Kings. Daarnaast is er ook een andere modus voor de Featured Series. Deze week wordt Hostile Territory is het zonnetje gezet, dus je kan niet alleen strijden om nieuwe maps, maar je krijgt er ook nog eens meer beloningen voor!

Populair Nieuws