Total War: Warhammer 3 aangekondigd voor 2021 in actievolle trailer!

News
donderdag, 04 februari 2021 om 7:00
total war warhammer 3f1612370377
Het derde deel in de in de succesvolle Total War: Warhammer reeks komt nog in 2021 uit. Dat kondigt Creative Assembly vandaag aan met een heerlijke trailer voor Total War: Warhammer 3.
Dat Total War: Warhammer 3 eraan zat te komen werd al wel verwacht door een groot deel van de fanbase. De vraag was vooral of de game 2021 zou halen of dat de release toch in 2022 zou plaatsvinden. Gelukkig hakt Creative Assembly nu de knoop door. In de trailer meldt de ontwikkelaar dat Total War: Warhammer 3 'ergens in 2021' uitkomt.
Dat is natuurlijk allemaal nog wel heel erg vaag, maar fans van strategygames en fantasy kunnen zich in ieder geval gaan voorbereiden op deze game. In de campagne mogen we volgens SEGA op avontuur gaan door de beruchte Chaos Realm waar we een oude, stervende god gaan tegenkomen. Wat we met de krachten van de god doen mogen we vervolgens zelf gaan bepalen en de opties zullen verschillen per factie. In de trailer zien we ook weer genoeg helden van de verschillende facties verschijnen

Verwachtingen zijn hoog

Total War: Warhammer 3 is het derde deel in een reeks games die tot nu toe heel succesvol is geweest. De verwachtingen voor de game zijn dan ook torenhoog. Toch worden we gerustgesteld met de boodschap dat Total War: Warhammer 3 de grootste en meest uitgebreide versie van de reeks zal worden. Ook opvallend is de melding dat de game gelijktijdig zal uitkomen op Steam en de Epic Games Store. De laatste game uit de stal van Creative Assembly is namelijk een tijdelijke exclusive in de Epic Games Store, waar de game op de eerste dag ook gratis was.