Update - Total War Saga: Troy tijdelijk gratis te claimen

  Voor wie fan is van de Total War-games, is er goed nieuws. Total War Saga: Troy, het nieuwste deel van de langlopende franchise, is nu uit en zoomt in op de Trojaanse Oorlog. Wie inlogt in de Epic Games Store kan de game tijdelijk gratis claimen.

  Epic Games heeft met diens eigen store al heel wat mooie games gratis aangeboden. Nu komt daar ook Total War Saga: Troy bij. Wie vandaag met zijn of haar eigen account inlogt in de Epic Games Store kan voor niets een digitale kopie claimen. Het gaat hier om een 24 uur durende actie, die om 15.00 uur vandaag is ingegaan. Tot donderdag 14 augustus dezelfde tijd is de game dus gratis te bemachtigen, daarna zal hij €49,99 kosten in de digitale winkel.

  Total War keert terug naar fictieve oorlog

  Total War is van oudsher een gameserie die altijd al handig gebruikmaakte van de vele grootschalige conflicten die de menselijke geschiedenis rijk is. Er zijn al heel wat succesvolle delen gemaakt over de Japanse shoguns, het Romeinse rijk, de middeleeuwen, ga zo maar door. Met het nieuwste deel gaat de serie wederom ver terug in de tijd, naar de Trojaanse Oorlog zo'n twaalf of dertien eeuwen voor Christus. Het betekent ook dat Total War opnieuw teruggrijpt naar een fictieve wereld, zoals het ook met Warhammer en Warhammer II heeft gedaan. De Trojaanse Oorlog speelt zich namelijk af in de Griekse mythologie.

  Update - Sla nog snel je slag!

  Heb je Total War Saga: Troy nog niet binnengehaald, sla dan snel je slag! Over anderhalf uur zal de actie voorbij zijn en moet je weer €49,99 voor de RTS game betalen.

  Anderzijds kan je op de Epic Games Store nu ook Dark Souls-achtige third person shooter Remnant: From The Ashes helemaal gratis downloaden en houden in je digitale bibliotheek.

  Dit artikel is origineel gepubliceerd op 13 augustus 2020.

  A Total War Saga: Troy

  Verkijgbaar vanaf 13 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.