Deze topfilm komt snel naar SkyShowtime

News
woensdag, 23 november 2022 om 10:00
large wheel 16x9f1641571389
Na lang wachten is SkyShowtime sinds kort eindelijk beschikbaar in Nederland. Het aanbod viel al niet tegen, maar een aantal grote films miste nog. Binnenkort krijgt de streamingdienst er een grote topper bij.
Na wat moeilijke jaren voor de bioscoop waren er dit jaar weer wat flinke hits. Eén van de grootste tot nu toe was Top Gun Maverick. Mocht je deze film in de bioscoop hebben overgeslagen, dan kun je hem binnenkort thuis streamen. Hij komt namelijk nog voor het einde van het jaar naar SkyShowtime.
De nieuwe streamingdienst laat dat weten via Twitter. Er staat ook gelijk al een exacte datum voor wanneer Top Gun Maverick te streamen is. Vanaf 22 december kun je de film thuis op de bank zien, dus dat komt mooi uit als je met de feestdagen wat te kijken wil hebben, maar niet zo van kerstfilms houdt.

Niet alleen Top Gun Maverick op SkyShowtime

Het is trouwens geen wonder dat Top Gun Maverick naar SkyShowtime komt. De film is van Paramount, een belangrijke pilaar van de streamingdienst. Op dit moment kun je de originele Top Gun bijvoorbeeld ook al zien op SkyShowtime.
Overigens hoef je niet met haast SkyShowtime te nemen op Top Gun te kijken. Hoewel Maverick alleen voor de nieuwe streamingdienst is aangekondigd, is het origineel momenteel nog op verschillende andere plekken te zien, waaronder Netflix en Prime Video.