Scoor Nintendo Switch games in MediaMarkt deal!

News
woensdag, 23 november 2022 om 10:30
Black Friday staat voor de deur en er komen steeds meer deals bij. MediaMarkt is bijvoorbeeld al een ruime week bezig met deals, maar heeft toch nog ruimte voor meer. Je kunt nu bijvoorbeeld verschillende Switch games met korting kopen!
Nintendo is vaak berucht om hoe weinig hun games in prijs dalen. Maar met Black Friday wil het er dan toch wel eens van komen. Zo kun je nu bij MediaMarkt verschillende Switch games afgeprijsd vinden.

Korting op Switch games is dagdeal

Het gaat hier wel om een dagdeal, dus als één van de onderstaande games je interessant lijkt moet je snel zijn. Als je na middernacht in de nacht van 23 op 24 november bestelt heb je pecht. Tot die tijd kun je de volgende games voor precies 44 euro kopen:
In sommige gevallen is 44 euro helaas niet heel veel goedkoper dan wat MediaMarkt normaal gesproken als prijs noteert. Maar voor andere games is het dan weer een goede deal Bayonetta 3 hebben we bijvoorbeeld nog niet eerder voor een lagere prijs gezien.

Nog meer Black Friday Deals bij MediaMarkt

Overigens lopen er ook nog andere deals bij MediaMarkt voor Black Friday. Deze kun je terugvinden in dit overzicht. Deals van andere winkels hebben wie hier voor je op een rij gezet.