Top Gun: Maverick komt naar Netflix

News
zaterdag, 25 november 2023 om 13:00
top gun 3f1653646565
Tom Cruise was in 2022 nog te zien in het vervolg van de legendarische film over straaljagers. Nu zal Netflix deze film delen met abonnees van het streaming platform.
De film gaat, net zoals in het origineel, weer over Pete Mitchell. Nu al meer dan 30 jaar actief in de marine gaat hij op zoek naar nieuwe Top Gun-piloten en bereidt deze voor op een ernstig gevaarlijke en speciale missie. Hij krijgt een speciale band met luitenant Bradley Rooster Bradsaw (gespeeld door Whiplash acteur Miles Teller) die de zoon blijkt te zijn van de overleden beste vriend van Mitchell (luitenant Nick Goose Bradshaw)
Eerder dit jaar kwam de originele Top Gun al op Netflix,

Enorm veel sterren hangen in de lucht

De film heeft een behoorlijke ensemblecast met, naast Tom Cruise dus, in prominente rollen onder anderen Jennifer Connelly, Miles Teller, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis en Ed Harris.
De film is geregisseerd door regisseur Joseph Kosinski, bekend van onder anderen Tron: Legacy (2010) en Only the Brave (2017). Deze film liet de regisseur stijgen naar ongekende hoogtes en maakte het algemene publiek bekend met de regisseur.
De film was eerder al te zien op Sky Showtime, maar komt nu dus ook naar Netfllix, waardoor meer fans deze goede film kunnen bekijken.
Top Gun: Maverick is vanaf 22 december te zien in Nederland op Netflix, bekijk hier de trailer:

Populair Nieuws