Epische Tom Cruise film nu op Netflix

News
zondag, 16 juli 2023 om 12:00
top gun
Tom Cruise is met recht één van de grootste acteurs in Hollywood. Cruise is inmiddels 61 jaar oud maar weet nog steeds de ene na de andere grote filmhit te produceren.
Op dit moment draait Mission Impossible Dead Reckoning Part One in de bioscoop en ook dat lijkt weer een kaskraker te gaan worden.
Dat wordt niet in de laatste plaats veroorzaakt doordat Cruise waar mogelijk zijn eigen stunts blijft doen en de films waar hij in speelt zo weinig mogelijk gebruik maken van groene schermen.

Top Gun Maverick

De grootste hit van Tom Cruise was ongetwijfeld Top Gun Maverick, waarin Cruise terugkeert naar zijn grote doorbraak-rol als Pete "Maverick" Mitchell, de supereigenwijze jetfighter piloot. De film was een enorm kassucces met een opbrengst van bijna 1,5 miljard dollar. Inmiddels is Top Gun Maverick te zien bij de streamingdienst SkyShowtime.

Terug naar het origineel

Top Gun Maverick is het vervolg op de film die Cruise's grote doorbraak betekende: Top Gun uit 1986. De film, die ook wel gekscherend een twee uur durende reclame voor de amerikaanse marine (waar de straaljagers onder vallen) genoemd werd, gaat over een groep hotshots op de elite-opleiding voor de beste straaljagerpiloten. De film muntte uit in epische beelden van dogfights en geweldige muzikale ondersteuning.
Hoewel Top Gun Maverick dus bij SkyShowtime te zien is, was de originele Top Gun niet bij een van de streamingdiensten te zien. Daar is dankzij Netflix verandering in gekomen. Vanaf dit weekeinde is Top Gun weer te zien, niet bij SkyShowtime, maar dus bij Netflix!
I feel the need, for speed!

Populair Nieuws