Toon je revolver skills in Red Dead Online voor mooie beloningen

News
woensdag, 15 juni 2022 om 17:00
red dead online gunfightf1582112105
Het wilde westen is een gevaarlijke plek en het is dan ook geen overbodige luxe om goed met revolvers of andere vuurwapens overweg te kunnen. Je kan je skills daarin deze week mooi tonen in Red Dead Online voor extra beloningen.
Elke week zet Rockstar een nieuwe player versus player-modus in het zonnetje in Red Dead Online in de Featured Series. Deze keer is het tijd voor de Hardcore Pro Series, waarin je totaal bent overgeleverd aan je eigen vaardigheden. Je kan namelijk geen gebruikmaken van auto aim, Ability Cards en consumables.
Denk je dat je het in je hebt om te overleven onder die omstandigheden? Dan komt dat goed uit, want je krijgt namelijk twee keer zoveel ervaringspunten voor de modus deze week. Dat niet alleen, als het je lukt om drie potjes te winnen, dan krijg je een speciale versie van de Gator Hat.

Gratis outfit verzamelen in Red Dead Online

Deze week kan je ook verder gaan met het verzamelen van een gratis community outfit. In tegenstelling tot andere keren worden er elke week een paar onderdelen van de outfit gratis gemaakt. Deze keer kan je zonder kosten de French Dress Shirt of Iniesta Shirtwaist en de Opulent Vest aan je collectie toevoegen via de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus.
Je kan daarnaast ook weer in de verhaallijn van Red Dead Online duiken. Wanneer je namelijk de Story Mission 'Destroyed by Grief' voltooit, dan krijg je een coupon voor vijf goudstaven korting op elke Moonshiner Bar Decor Upgrade.
Natuurlijk zijn ook alle bonussen die de hele maand lang gelden actief. Die voordelen kan je hier vinden.