Tom Holland zou wel een Spider-Man film willen produceren

News
dinsdag, 21 december 2021 om 10:00
spider man 1f1651349971
Spider-Man acteur Tom Holland heeft gezegd wel een Spider-Man film te willen regisseren met een andere Spider-Man als hoofdrolspeler. Dit heeft hij gezegd in een interview met The Hollywood Reporter.
Tom Holland heeft in een interview gesproken over hoe hij de toekomst zou zien van hem als Spider-Man. Holland heeft laten weten dat hij gewoon niet weet wat er allemaal gaat gebeuren, in ieder geval weten we wel dat deel vier al mogelijk in productie is, maar toch zegt Holland nog meer interessants. Zo zegt hij dat hij wel een film zou willen produceren met een andere Spider-Man in de hoofdrol.

Tom Holland zou een pauze willen van acteren

Holland zou even een pauze willen van het acteren om met andere dingen bezig te zijn. Eén van deze dingen is dus dat hij wel een Spider-Man film zou willen produceren met een andere Spider-Man in de hoofdrol.
Al snel wordt er gekeken naar het personage Miles Morales. Het personage is erg populair sinds een animatiefilm en game over het personage is verschenen. Het zou dus niet raar zijn om dit personage ook in de MCU te introduceren.
Mocht dat dus op de planning staan, dan is Holland bereid om de film te produceren. Het is dan alleen de vraag of Sony en Marvel dat wel toelaten, maar in ieder geval heeft Holland laten weten daar wel open voor te staan.