Rockstar geeft gratis PC game weg bij aankoop van GTA trilogie

News
dinsdag, 21 december 2021 om 10:30
gta trilogy nme headerf1633707380
Voor iedereen die op de PC speelt en van plan was de GTA Remastered Trilogie te halen is het nu misschien het juiste momenten om dat te doen. Rockstar geeft namelijk een gratis game weg op PC wanneer je de trilogie aanschaft.
Hoewel op alle platformen er veel kritiek was op de remastered trilogie, ging het wel het meest mis met de versie van de PC. Na de release was de game namelijk urenlang niet te spelen. Dit heeft Rockstar toen wel proberen goed te maken, door het verkrijgbaar maken van de originele trilogie, maar blijkbaar probeert Rockstar nu ook PC spelers over te halen de game alsnog te kopen.

Wat geeft Rockstar weg?

Wanneer je de game tussen nu en 6 januari 2022 aanschaft, dan heb je recht op een game uit de digitale winkel van Rockstar of in-game geld. Zo zou je bijvoorbeeld GTA 5 Premium Edition of Max Payne 3 gratis kunnen krijgen. Dit is niet het enige. Je krijgt namelijk ook korting op andere games die je aanschaft via de digitale winkel van Rockstar. Dit zijn zeker voordelen die het aanschaffen van de trilogie het misschien wel waard maken.
Hoewel de start van de trilogie zeker niet goed ging, doet Rockstar wel haar best om de fouten recht te zetten. Onlangs kwam Rockstar nog met een patch voor de game die wel 117 bugs moest oplossen. Hoewel deze patch niet alles oplost, er zijn namelijk nog een hoop problemen, is het een goed teken dat Rockstar de game toch in een goede staat wil krijgen en er zullen nog een hoop updates aan komen met fixes.

Populair Nieuws