‘Tom Holland blijft voorlopig Spider-Man’

News
vrijdag, 11 november 2022 om 13:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
De afgelopen jaren hebben we de derde live-action Spider-Man mogen zien schitteren op het witte doek. Tom Hollands versie van het personage wordt door fans meestal goed gewaardeerd. Voorlopig hoeven we volgens nieuwe berichten ook geen afscheid van hem te nemen.
Na het succes van Spider-Man: No Way Home deden MCU opzichter Kevin Feige en Spider-Man producer Amy Pascal er weinig geheimzinnig over dat ze graag meer films rondom de webslinger wilden maken. Officiële plannen zijn nooit aangekondigd, maar het lijkt er wel op dat die er redelijk snel kunnen komen. Volgens de insider Jeff Sneider heeft Tom Holland namelijk getekend voor meer Spider-Man films.
Sneider vertelt in de Hot Mic podcast dat Holland heeft getekend voor een Spider-Man 4. Maar daar blijft het lang niet bij. Het contract zou namelijk zijn voor een volledige trilogie en nog drie verschijningen in andere films. Dat zouden MCU films kunnen zijn, maar Sony’s eigen Spider-Man universum behoort ook tot de mogelijkheden.
Deze berichten zijn niet bevestigd door Disney, Sony of een andere relevante partij. Maar Sneider heeft het vaker bij het rechte eind wat betreft contracten met acteurs. Zo wist hij onlangs te melden dat Harrison Ford de rol van Thunderbolt Ross op zich zou nemen, iets wat niet lang daarna bevestigd werd.

Tom Holland wordt langstzittende Spider-Man

Met een tweede trilogie in het verschiet wordt Tom Holland de eerste live-action Spider-Man die de drie films passeert. Bovendien zouden de in totaal zes films goed moeten zijn voor heel wat jaren in de rol. Mogelijk zien we zelfs vóór 2030 geen nieuwe acteur in de rol, als we mogelijke verschijningen van bijvoorbeeld Miles Morales even buiten beschouwing laten.