Update - Harrison Ford gaat officieel in de MCU spelen

News
dinsdag, 18 oktober 2022 om 12:30
harrison ford star wars the force awakensf1641382831
Het lijkt erop dat Harrison Ford zich gaat mensen met de helden van Marvel. Geruchten geven aan dat de veteraan een rol in het Marvel Cinematic Universe te pakken heeft.

Update - MCU rol voor Harrison Ford officieel bevestigd

De geruchten zijn nu officieel bevestigd: Harrison Ford gaat in de Marvel Cinematic Universe spelen. Dat meldt The Hollywood Reporter. De bekende acteur neemt de rol van General Ross over van William Hurt, die eerder dit jaar helaas overleed. Ford maakt zijn debuut in Captain America 4.

Origineel bericht

De inmiddels 80-jarige Harrison Ford is door de jaren heen uitgegroeid als een van de iconen binnen de filmwereld. Ford heeft tal van blockbusters achter zijn naam staan. Denk aan de rol van Han Solo in Star Wars en Indiana Jones in de gelijknamige actiefilms. Wellicht komt daar binnenkort een nieuwe rol in een bekend universum bij.
Want geruchten geven aan dat de acteur heeft getekend om de rol van generaal Thaddeus Ross op zich te nemen in de aankomende Thunderbolts film van Marvel. Er gingen al geruchten dat Marvel Ford graag wilde strikken voor deze rol, maar het was nog grotendeels onduidelijk of Ford interesse had.

Debuut van Harrison Ford in de MCU duurt nog even

De naam van generaal Ross komt fans van de Marvel Cinematic Universe wellicht bekend voor. Het karakter kwam ook al voor in The Incredible Hulk en Captain America: Civil War, toen nog vertolkt door William Hurt. Na het overlijden van Hurt eerder dit jaar, lijkt het er nu dus op dat Harrison Ford het stokje overneemt. Het debuut laat nog wel even op zich wachten, want Thunderbolts komt pas halverwege 2024 naar het witte doek.
Het is niet het enige MCU nieuws van deze week, want Disney heeft geschoven met een aantal van de film releases. Dit omdat er problemen zijn rond de productie van de nieuwe Blade film. Het vertrek van de regisseur lijkt maar een deel van de problemen met deze film.
Dit bericht is bijgewerkt op 18 oktober 2022.