‘Marvel wil Harrison Ford in belangrijke rol’

News
vrijdag, 30 september 2022 om 17:00
harrison ford star wars the force awakensf1641382831
Marvel wil nog wel eens een gokje wagen met een onbekende acteur, maar er zijn ook zeker grote sterren gecast in het MCU. Ook nu zou Marvel er één op het oog hebben: Harrison Ford. De acteur zou overwogen worden als vervanger van William Hurt, die dit jaar overleed.
Marvel heeft een lange lijst projecten op de planning staan voor de komende jaren. Eén daarvan, Thunderbolts brengt een aantal anti-helden bij elkaar voor een geheime missie in opdracht van de Amerikaanse regering. Die missie staat onder leiding van Thaddeus “Thunderbolt” Ross.
Thunderbolt Ross werd als sinds The Incredible Hulk gespeeld door William Hurt, maar in maart van dit jaar kwam Hurt te overlijden. Op een paar uitzondering na vermijdt Marvel meestal recasts, zoals met Black Panther, maar het lijkt erop dat de rol van Thunderbolt Ross te groot is om de film zonder het personage te maken. Volgens film insider Jeff Sneider is de beoogde vervanger bovendien niemand minder dan Harrison Ford.
Momenteel zou men ontkennen dat Ford gecast is in de rol van Thunderbolt Ross. Maar meerdere bronnen zouden hebben aangegeven dat hij eerste keus is of was. Er is onduidelijkheid over of Ford al benaderd is en of hij misschien al heeft geweigerd.

Waar gaat Thunderbolts over?

Zoals gezegd volgt Thunderbolts een team van antihelden. Het is alleen nog niet bekend wat hun missie precies is, maar de cast is al wel bekend. The Winter Soldier, Ghost, U.S. Agent, Yelena Belova, Red Guardian, Taskmaster en Valentina Allegra de Fontaine zijn allemaal te zien in Thunderbolts.

Populair Nieuws