The Game Awards gaat met Discord een samenwerking aan

News
vrijdag, 11 november 2022 om 13:30
discord lgoof1616513416
Op 8 december is het alweer tijd voor de jaarlijkse The Game Awards uitzending. Nu heeft het evenement een samenwerking met Discord aangekondigd en staat er ook een nieuwe prijs in het teken van het programma.
The Game Awards heeft via Twitter een samenwerking met Discord aangekondigd. In de officiële The Game Awards server kun je nu allerlei dingen doen die te maken hebben met het evenement. Zo kun je daar stemmen op genomineerde, de uitzending bekijken en vragen stellen aan belangrijkste gasten. Daarnaast introduceert The Game Awards een speciale prijs die in het teken staat van Discord, namelijk 'Best Community Support award'. Dit is een prijs voor de beste beheerders die een community van een game beheren.

The Game Awards komt er bijna aan

Naast de samenwerking met Discord, heeft het The Game Awards Twitter-account nog meer bekend gemaakt. Zo weten we op maandag 14 november, wie dit jaar de genomineerde zijn. Zodra de genomineerde bekend zijn, kunnen fans beginnen met stemmen op de games binnen de verschillende categorieën. Naast de nieuwe Discord prijs, is er dit jaar nog een nieuwe categorie, namelijk de 'Best Adaption award'. Dit is een prijs die uitgereikt wordt aan de beste film of serie die gebaseerd is op een game.
Net als vorig jaar beloven weer een aantal nieuwe games getoond te worden bij de Game Awards. Er zijn namelijk genoeg games waar we langs niks meer van gehoord hebben, zoals de Wolverine game van PlayStation en Hellblade II.