Tom Cruise komt terug voor vervolg op hitfilm

News
vrijdag, 12 januari 2024 om 14:30
top gun maverick st 4 jpg sd high copyright 2019 paramount pictures corporation all rights reservedf1653657580
Het huidige decennium begon niet heel lekker voor de bioscopen. Gelukkig wisten onder andere Barbie en Oppenheimer de kassa’s vorig jaar flink te laten rinkelen. Maar één van de eerste grote hitfilms na COVID was Top Gun: Maverick en die krijgt nu een vervolg.
Hoewel Top Gun inmiddels een vrij oude film is, was er genoeg enthousiasme voor een vervolg. Het was zelfs een vrij grote hit toen hij uiteindelijk in de bioscoop draaide, na veel vertraging (deels door de pandemie). Het lijkt erop dat Paramount ook nog toekomst in de franchise ziet.
Er zou namelijk gewerkt worden aan een Top Gun 3. Volgens Puck News is Ehren Kruger, die medeverantwoordelijk voor het script van Maverick, aan het project verbonden als schrijver (via The Hollywood Reporter). Ook de regisseur van Maverick, Joe Kosinski, zou terugkeren voor de derde film.
Over het verhaal van de film is nog niets bekend. De bedoeling is wel dat er bekende personages terugkomen. Behalve Tom Cruise moeten ook Miles Teller en Glen Powell terugkeren als hun personages uit Top Gun: Maverick.

Wanneer is de release van Top Gun 3?

Hoewel de film al een paar maanden in ontwikkeling is, zal het waarschijnlijk nog even duren voor hij verschijnt. Tom Cruise is momenteel bezig met de achtste Mission Impossible en zal daar nog ruim een jaar mee bezig zijn. Pas daarna is hij mogelijk beschikbaar voor Top Gun 3.

Populair Nieuws