Rabobank storing zorgt voor problemen met internetbankieren

News
donderdag, 05 mei 2022 om 10:10
pexels pixabay 50987f1615385895
Als je momenteel problemen hebt met internetbankieren bij de Rabobank, dan is dat goed mogelijk. De Nederlandse bank lijkt momenteel namelijk last te hebben van een storing, waardoor je geen overboekingen kan maken.
Dankzij het internet is bankieren een stuk makkelijker geworden. Niet langer hoef je meer langs te gaan bij een filiaal om je bankzaken te regelen, je kan namelijk vanuit huis of onderweg namelijk ook alles regelen via de website of app. Ten minste, als internetbankieren gewoon normaal werkt. Dat lijkt momenteel alleen niet het geval te zijn.
Op Allestoringen.nl worden er namelijk veel meldingen gemaakt van een storing bij Rabobank. De meeste klachten gaan over het niet kunnen maken van overboekingen met internetbankieren. Daarnaast zijn er ook meldingen dat gebruikers niet kunnen inloggen op de mobiele app van de Rabobank, waardoor internetbankieren nog een stuk lastiger wordt gemaakt.

Wanneer is de Rabobank storing opgelost?

Op het Twitter-kanaal van de Rabobank wordt er nog geen melding gemaakt van een storing bij het bedrijf. Ook op de website wordt er aangegeven dat er momenteel geen storing gaande is. Het is dus mogelijk dat de technische problemen nog niet bekend zijn bij de bank. Het is te hopen dat de storing zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat iedereen weer de website en app normaal kan gebruiken.

Populair Nieuws