Viaplay onthult nieuwe F1 analist én nieuwe F1-show

News
donderdag, 05 mei 2022 om 11:30
viaplayf1644226138
Viaplay belooft een bijzonder raceweekend voor te schotelen bij de Grand Prix van Miami dit weekend. Het raceweekend speelt zich af op een gloednieuwe terrein, wat al voor veel spanning zal zorgen, maar daar gooit de streamingdienst nog een schepje bovenop. Viaplay brengt namelijk een nieuwe F1 analist én een gloednieuwe F1-show mee voor Miami.
Viaplay pakt vanaf vrijdagavond uit met een avondvullend programma rondom de GP van Miami. Onder de noemer Formule 1 Friday staat de avond in het teken van de race op het nieuwe circuit. Om 20.30 uur start de eerste vrije training van de Grand Prix, die opgevolgd wordt door het programma Shakedown. Daarin wordt het hele weekend onder de loep genomen, waarna om 23.30 uur de tweede vrije training van start gaat.
Wat de nieuwe vrijdagavondshow extra speciaal maakt. is het feit dat Viaplay een nieuwe analist heeft aangenomen. Ho-pin Tung schuift aan tafel aan, een analist die de afgelopen jaren ook bij Ziggo geregeld te zien was. Hij is dit hele weekend betrokken bij het commentaar en de analyses van de Grand Prix van Miami.
Jan Lammers en Christijan Albers schuiven dit weekend ook aan bij Viaplay. De shows worden uiteraard geleid door Amber Brantsen. De presentatrice is het nieuwe gezicht van de Formule 1 bij Viaplay.
si202203190303 newsf1647865562

Viaplay maakt zich op voor Verstappen-stunt

Het raceweekend belooft ook spannend te worden voor regerend wereldkampioen Max Verstappen. De Nederlander krijgt komend weekend wederom een update aan de wagen. Daarmee hoopt Red Bull Racing nog dichterbij de kwaliteit van de Ferrari-wagens komen die tot nu toe dominant zijn.
Of dit nut gaat hebben, moet nog blijken. Gelukkig kun je alles dit weekend gemakkelijk volgen. De race zelf start zondagavond om 21.30 uur Nederlandse tijd.