Tip: Spider-Man Miles Morales nu met veel korting te koop op Media Markt!

  Insomniac Games lijkt vrijwel geen slechte game te kunnen maken en dat heeft de studio weer eens duidelijk gemaakt met Marvel’s Spider-Man Miles Morales. Je kan de game nu bovendien lekker goedkoop scoren op Media Markt!

  Marvel’s Spider-Man was al één van de beste games op de PlayStation 4. Dat is ook te lezen in onze review, waarin de game wordt beloond met een 9 voor de uitgebreide gameplay, het sterke verhaal en natuurlijk het verslavende slingeren door de straten. Maar Insomniac Games heeft nog niet eens alles laten zien in het origineel.

  Met Marvel’s Spider-Man Miles Morales laat de studio de speler in het latex-pak stappen van de gelijknamige titelfiguur. Als Miles heb je een aantal technieken die bekend zijn - Peter Parker was immers zijn mentor - maar de nieuwe protagonist heeft ook een aantal eigen trucjes en gadgets. En natuurlijk mag je ook weer genieten van een gloednieuw verhaal, waardoor de sequel ook een 9 heeft gekregen in onze review. Als je de game nog niet in huis hebt, dan hebben we goed nieuws voor je. Bij Media Markt kan je Spider-Man Miles Morales nu namelijk met veel korting kopen voor de PS4 en PS5!

  Twee toppers in één hoesje

  Heb je allebei de Spider-Man games van Insomniac Games nog niet gespeeld, dan kan je ook de Ultimate Edition van Miles Morales kopen. Daarbij krijg je namelijk ook een remastered origineel bij de sequel. Bovendien is deze versie nu ook nog eens in de aanbieding op bol.com voor Select-leden. Wil je dus nog aan de slag met de populaire spinnenman, sla dan nu je slag!

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.