Spider-Man Miles Morales PS5 Ultimate Edition nu goedkoop te scoren!

  Marvel’s Spider-Man van Insomniac Games werd al geprezen als één van de beste games op de PS4 en ook op de PS5 is de game een parel, dankzij de next-gen update en de Spider-Man Miles Morales update. Je kan de game nu bovendien lekker goedkoop scoren op bol.com!

  Spider-Man is en blijft één van de meest populaire superhelden van Marvel. Zo vreemd is dat niet, want Peter Parker is een personage waar velen zich makkelijk in kunnen verplaatsen - in tegenstelling tot een tech miljardair of een Noorse God - en wie wil er nou niet kunnen slingeren door de stad? Er zijn dan ook al veel games gemaakt over Spider-Man, maar niet heel veel met succes.

  Twee uitzondering daarop zijn ongetwijfeld Marvel’s Spider-Man en het vervolg Spider-Man Miles Morales. In de reviews op XGN.nl konden de games dan ook respectievelijk rekenen op een 9 en nog eens een dikke 9! Je kan beide games bovendien oppikken door middel van Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition. Die titel is nu ook nog eens in de aanbieding op bol.com als je lid bent van Select. Profiteer nu snel van deze mooie prijs zolang de actie loopt!

  Aan de slag met een andere Spider-Man

  Zoals de naam al doet vermoeden, ga je in Spider-Man Miles Morales niet te werk met Peter Parker. In plaats daarvan trek je het pak aan van Miles, een jongeman die ook is gebeteren door een genetisch gemodificeerde spin en getraind is door Peter Parker himself. Je kan dan ook gebruikmaken van een aantal bekende moves, maar Miles heeft daarnaast zelf ook een aantal eigen acties die hij uit zijn mouw kan schudden en speciale krachten door zijn suit. Spider-Man Miles Morales is dan ook geen simpele uitbreiding, maar een compleet nieuw avontuur in New York met een nieuwe held!

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.