Borderlands 3 Director's Cut DLC is onderweg!

  Gearbox heeft gisteren bekend gemaakt dat de Borderlands 3-uitbreiding Director's Cut op 18 maart uitkomt. Het is natuurlijk geweldig nieuws voor alle Vault-Hunters! De Director's Cut brengt namelijk een hele lading aan nieuwe content mee voor de game. Niet alleen dat maar ook de game Tales from the Borderlands komt weer te koop te staan voor PS4, Xbox One en PC.

  Borderlands 3 heeft sinds release maar een klein aantal raid bosses gehad, zoals Wotan the Invincible en Scourge the Invincible Martyr. Zet je nu schrap voor de volgende raid boss die eraan komt. Hemovorous the Invincible wordt de nieuwste uitdaging om te overwinnen! De boss is te vinden achter de gigantisch gesloten deur in Ascension Bluff en zal je, per keer dat je de uitdaging aan wilt gaan een pittige 500 Iridium kosten. De gigantische Varkid zal het je zonder twijfel lastig gaan maken, dus zet je schrap!

  Interplanetaire moord-mysteries

  We krijgen niet alleen een nieuw raid boss, maar ook een heel extra verhaallijn erbij. Ava is bezig met mogelijk bovennatuurlijke moord-mysteries op te lossen. Ze doet dit in de vorm van een podcast en wij mogen haar gewapende co-host zijn. De gebeurtenissen spreiden zich over heel het heelal in Borderlands 3. Zo komen we voor de bijzondere podcast (en loot) op: Pandora, Promethea, Eden-6 en Nekrotafeyo. Samen met Eva en nog meer bekende gezicht proberen jullie alle zaken op te lossen en een interessante show op te nemen.

  Een kijkje achter de schermen

  Naast alleen in-game content krijgen we ook nog een blik achter de schermen. We krijgen toegang tot bloopers en eruit gelaten content. Ook krijgen we een galerij vol met concept-art, storyboards, verloren kaarten en beeldmateriaal van Borderlands 3 tijdens de ontwikkeling ervan. Leuk voor de échte fans dus om te zien wat er mogelijk in had kunnen komen en hoe de game tot stand is gebracht!

  Borderlands 3

  Verkijgbaar vanaf 13 september 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.