Tip: Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset weer te koop bij Media Markt!

News
vrijdag, 26 februari 2021 om 11:45
De PS5 is op het moment zeer schaars in Nederland en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. Ook de Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset is zeer gewild en vaak uitverkocht, maar de koptelefoon is nu weer te koop bij Media Markt!
Met elke nieuwe generatie consoles proberen de fabrikanten de graphics naar een hoger niveau te tillen. Dat is immers ook wat meteen als eerste opvalt. Sony heeft met de PlayStation 5 alleen geprobeerd om meer aspecten echt next-gen te maken. Zo biedt de nieuwe console meer audio-kanalen, om je helemaal in een game onder te dompelen.
Door de nieuwe technologieën in de PS5 lijkt het net alsof je middenin de game zit, dankzij de 3D audio. Om daarvan te kunnen genieten heb je wel een headset nodig die je technologie ondersteunt en dat is de reden waarom Sony de PS5 Pulse 3D Wireless Headset in het leven heeft geroepen. De koptelefoon is alleen, net zoals de PlayStation 5 zelf, vaak uitverkocht. Bij Media Markt is de Pulse 3D Wireless Headset nu weer beschikbaar, dus als je het apparaat is huis wil halen, dan moet je er snel bij zijn!

Wat biedt de Pulse 3D Headset allemaal?

Hoewel het paradepaardje van de Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset de ondersteuning voor de next-gen audio is, heeft de koptelefoon nog veel meer te bieden dan dat. Zo worden je oren geknuffeld door twee zachte kussens en bovenop zal je hoofd alleen worden aangeraakt door de suspension strap, voor een heerlijk comfort. De drivers in de koptelefoon mogen er ook wezen en zorgen voor een hoge kwaliteit audio, ongeacht of je aan het gamen of films aan het kijken bent.
Je zal het misschien niet zien aan het uiterlijk, maar de Sony PS5 Pulse 3D Wireless Headset heeft ook een microfoon. In tegenstelling tot andere gaming headsets zit de microfoon in kwestie alleen ingebouwd in de koptelefoon, waardoor hij nooit in de weg zal zitten. Het mag wat kosten, maar dan heb je ook een hoogwaardige gaming headset in huis!

Populair Nieuws