Nieuwe PS5 voorraad bij MediaMarkt

News
woensdag, 29 juni 2022 om 9:00
playtation 5 studiof1605864992
Bij MediaMarkt is het weer prijsschieten geblazen. Er is namelijk nieuwe PS5 voorraad te vinden bij MediaMarkt. Zo wordt op verschillende forums gemeld.
Op meerdere forums (Budgetgaming, Tweakers) wordt door gebruikers gemeld dat er weer PlayStation 5 voorraad te vinden is. Dit keer is het bij de MediaMarkt op verschillende locaties. Filialen in Groningen, Emmen, Nieuwegein en Drachten worden genoemd.
Het zou om meerdere bundels gaan die hier en daar voorradig zijn. Zo werd gemeld dat er een grote stapel lag in Drachten, terwijl in Nieuwegein nog een stuk of tien stuks lagen. Wel lijkt het telkens om een bundel te gaan.
MediaMarkt verkoopt de PS5 voorraad momenteel grotendeels in bundels. Dit keer lijkt het een bundel te zijn met Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7 en een aantal Qware accessoires. De PS5 bundel wordt voor 759 euro verkocht.

PS5 voorraad wordt steeds beter

Sony maakte eerder dit jaar al bekend dat de PS5 voorraad snel moest verbeteren. Tot nu toe blijkt dit goed te kloppen. Met mondjesmaat komt de console overal weer binnen. Zo zagen we de afgelopen twee maanden veel meer voorraad verschijnen
Opvallend is wel dat deze grotendeels vanuit de winkels zelf worden verkocht. MediaMarkt en Game Mania doen dit vooral, terwijl bol.com nog steeds via haar website de console levert als er nieuwe voorraad is. Anderzijds zijn er ook nog sites die via lotingen werken.

Populair Nieuws