Krijgt Resident Evil 8 een randomizer voor vijanden?

News
woensdag, 14 april 2021 om 16:30
resident evil villagef1611146374
Er is mogelijk meer informatie gekomen over Resident Evil: Village. Zo zouden spelers de optie kunnen gaan krijgen om items en vijanden random in de wereld te laten verschijnen.
Dit meldt betrouwbare insider AestheticGamer op Twitter. Via een aantal berichten claimt hij dat er een modus in de game komt zodra de campagne is uitgespeeld die ervoor zorgt dat items en vijanden random geplaatst worden. Niet alleen dat, maar er zou in deze modus ook een extreem hoge moeilijkheidsgraad zijn. De modus zou in eerste instantie een variant van ‘Ethan Must Die’ uit Resident Evil: Biohazard worden, maar de plannen lijken enig aangepast te zijn. Capcom het nog niets bevestigd, dus het is nog onduidelijk of dat deze nieuwe modus werkelijk in de game zit.

Extra voordelen voor Resident Evil fans

Resident Evil 8 krijgt niet alleen een extra modus en moeilijkheidsgraad, maar ook een aantal leuke Pre-Order voordelen voor spelers. Zo krijgen spelers die de game in Pre-Order hebben extra items om te overleven en een aantal Charms die je aan je wapen kunt hangen voor een leuke uitstraling, maar ook extra damage of meer critical shots.
De Deluxe editie krijgt ook een aantal voordelen zoals een Charm en de optie om een filter over de game te zetten, waardoor het lijkt alsof je naar een VHS-tape kijkt.
Resident Evil: Village komt uit op 7 mei op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia en PC