Kijk deze 3 films voordat Netflix ze verwijdert

News
dinsdag, 13 april 2021 om 14:00
pexels cottonbro 5082566f1633426646
Netflix verwijdert elke maand een hele lading aan films en series. Er komen natuurlijk ook weer een hoop nieuwe vervangende films en series voor terug, maar het blijft een treurige gebeurtenis. Deze maand worden er nog 29 films verwijderd van de streamingdienst en een aantal hiervan moet je toch nog gezien hebben voordat het straks te laat is.

Dumb and Dumber To

Het is dan misschien geen Oscar-winnende film, maar dat hoeft ook niet. Voor fans die het origineel hebben gezien, is het een geweldige film om te kijken. Het is een heerlijke nostalgische en humoristische trip. Jim Carrey en Jeff Daniels, hebben de rollen van de twee flink gestoorde vrienden weer goed op weten te pakken, maar ze zijn er niet slimmer op geworden…

Rambo: Last Blood

Rambo heeft veel nietszeggende sequels gehad, die in alle eerlijkheid niet veel boeien. Maar veteraan Sylvester Stallone lukt het tóch nog om weer een boeiende Rambo film te leveren. De oorlogsheld is ondertussen een stuk ouder en heeft een vredig en rustig leven op een ranch in Texas. Maar wanneer de dochter van een vriendin wordt ontvoerd, kan hij het niet laten om weer in actie te komen.

Aquaman

Deze superheldenfilm van DC moet je kijken nu het nog kan. Waarschijnlijk is het de laatste kans om de film te zien op een streamingdienst die beschikbaar is in Nederland. Binnenkort kan je Aquaman alleen nog maar zien door de film te huren op Pathé Thuis of via een VPN te verbinden met HBO Max. Aquaman is een van de betere films van de DCEU, met Jason Mamoa in de hoofdrol.

Populair Nieuws