Tip: bol.com heeft mooie gaming deals op o.a. FIFA 21

  Voorlopig moeten we ons nog even thuis vermaken door het coronavirus. Ben je alleen aan het einde van je game-collectie geraakt, dan hebben we een mooie tip voor je. De webshop bol.com is nu namelijk begonnen met een nieuwe sale met mooie gaming deals, onder andere voor FIFA 21!

  Voorafgaand aan de coronacrisis was het niet vreemd om te horen dat iemand nog een enorme backlog aan games had om te spelen. Voor velen begint alleen het einde van die backlog in zicht te komen en wordt het tijd om een flinke, nieuwe impuls aan de lijst te geven. Games kunnen alleen behoorlijk prijzig zijn als je ze full price aanschaft. Helemaal wanneer je meerdere titels in één keer wil aanschaffen. Een voordelige sale met gaming deals is dus altijd mooi meegenomen.

  Gaming deals bij bol.com!

  Wat dat betreft hebben we goed nieuws voor spelers in Nederland. De populaire webshop bol.com is namelijk begonnen met een nieuwe uitverkoop, na de Select-sale van de afgelopen weken. Deze keer is het de beurt aan uitgever Electronic Arts om haar games voordelig te verkopen. Wij hebben alvast een aantal mooie gaming deals voor je op een rijtje gezet op de webshop:

  Dit is slechts een greep uit alle gaming deals die bol.com momenteel in de uitverkoop heeft staan. Wil je een overzicht van alle titels met korting zien, check dan de volledige lijst hier!

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.