Grote bol.com uitverkoop met veel korting op games en films van start

News
maandag, 01 februari 2021 om 12:30
ac valhalla previewf1594220838
Normaliter is het einde van het jaar het moment waarop veel webshops een grote uitverkoop houden. Nu februari is begonnen is er alleen ook een grote uitverkoop gestart op bol.com, waarbij je kan profiteren van veel korting op games en films.
Wie op zoek is naar een nieuwe game of film om zich mee te vermaken tijdens de lockdown, kan nu terecht bij bol.com. De webshop houdt namelijk een mooie uitverkoop die exclusief is voor Select-leden. Om Select-lid te worden, moet je tien euro voor één jaar betalen. Daarbij hoef je vervolgens alleen geen verzendkosten meer te betalen en kan je je pakketje ook ‘s avonds en op zondag kosteloos laten afleveren. En natuurlijk kan je profiteren van mooie kortingen, waarbij je veel meer kan besparen dan de kosten voor Select.

Topgames in de aanbieding

De uitverkoop op bol.com is interessant, want de webshop heeft een aantal zeer recente games in de aanbieding. Denk daarbij aan Assassin’s Creed Valhalla, Paper Mario The Origami King, FIFA 21 en Immortals Fenyx Rising. Ook op het gebied van films zitten er een aantal toppers tussen die vorig jaar zijn uitgekomen. Wij hebben alvast de beste deals voor je op een rijtje gezet.
Games
Films
Naast deze aanbiedingen zijn er nog veel meer games en films in de aanbieding op bol.com. Check dus snel hier het complete aanbod van Select Deals op de webshop!

Populair Nieuws