Tip: 8K en 4K TV's voor next-gen met veel korting te koop bij Media Markt!

News
woensdag, 10 februari 2021 om 10:30
samsung qledf1582127450
Als je één van de gelukkigen bent die een next-gen console heeft weten te bemachtigen, dan wil je natuurlijk wel de optimale ervaring beleven met een 4K of zelfs 8K TV. Bij Media Markt kan je zo’n televisie nu met veel korting kopen!
Niet eens zo lang geleden was 1080p de target voor de meeste fabrikanten en consumenten. Het was zelfs voor ontwikkelaars nog een hele klus om een game in 1080p en een stabiele framerate draaiende te krijgen op de PlayStation 4 en Xbox One. In die tijd is er alleen veel veranderd en is 4K voor veel media de norm geworden. Kijk bijvoorbeeld naar het adembenemende Ultra 4K Blu-ray format of naar de mogelijkheid van de PlayStation 5 en Xbox Series X. Wanneer je eenmaal 4K hebt gezien, wil je niks anders meer. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bizar scherpe 8K televisies.
Er is alleen één probleem met 8K en 4K TV’s, helemaal als je ook nog eens specificities als een OLED-scherm of een verversingssnelheid van 120Hz wil hebben, en dat is dat de prijs flink op kan lopen. Gelukkig kan je een TV nu met veel korting scoren bij Media Markt. Je voordeel kan maar liefst oplopen tot 25 procent, wat veel zal schelen op de aanschaf van een 4K of 8K TV!

Wanneer kan ik een PS5 of Xbox Series X kopen?

Met je gloednieuwe TV wil je natuurlijk ook op de beste manier gamen en dat is momenteel te doen met de PS5 of Xbox Series X. Beide consoles zijn alleen behoorlijk schaars, door enerzijds de productieproblemen en anderzijds scalpers die veel consoles wegkapen. Als je snel ben kan je nu alleen wel een Xbox Series X scoren bij bol.com en waarschijnlijk krijgen webshops ‘zeer snel’ ook weer een nieuwe voorraad PS5 consoles.

Populair Nieuws