PS5 kopen 'kan zeer snel weer bij deze winkels'

News
dinsdag, 09 februari 2021 om 13:30
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
Wil je een PS5 kopen? Dan heb je geluk, want het ziet er naar uit dat je dit heel snel weer kunt doen bij een aantal Nederlandse winkels. Techtastic (dat doorgaans betrouwbare informatie levert rondom de PS5 voorraad) meldt dat meerdere Nederlandse winkels weer nieuwe voorraad hebben ontvangen en deze snel in de verkoop zetten.
Volgens Techtastic hebben Nedgame en Game Mania op 4 februari nieuwe voorraad van de PlayStation 5 ontvangen. Nedgame zou 800 Disk Editions hebben gekregen die uitgaan naar openstaande pre-orders. Game Mania zou daarentegen meer dan drie keer zoveel PS5s hebben ontvangen. De gamewinkel zou namelijk 2500 Disk Editions op de mat hebben gekregen.
Een PS5 kopen kan waarschijnlijk het beste bij bol.com. Daar zouden namelijk 4000 Disk Editions geleverd zijn die in de verkoop gaan. Gezien bol.com de reserveringslijst eerder dit jaar al heeft afgewerkt, lijkt de webwinkel dan ook de beste optie te zijn als je een PS5 wilt scoren.
playtation 5 studiof1605864992

PS5 kopen of een vals PlayStation 5 alarm?

Het platform meldt dat ook Coolblue en Media Markt van nieuwe voorraad zijn voorzien. Cooblue zou op 5 februari nieuwe voorraad hebben gehad, namelijk 400 Disk Editions en 300 Digital Editions. Coolblue gaf dezelfde dag aan nog geen nieuwe leverdatum of ander nieuws te hebben. Dit zorgt natuurlijk wel voor lichte twijfel, al is het logisch dat Coolblue de verwachtingen wil drukken na het fiasco van de eerste pre-order ronde.
Bij Media Markt zou het overigens moeilijk worden om als nieuwe klant beslag te leggen op de voorraad die is binnengekomen. Media Markt zou namelijk in haar filialen nieuwe voorraad hebben gekregen. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de openstaande pre-orders. Mogelijk zouden zelfs alle consoles die geleverd zijn naar de pre-orders gaan.

Populair Nieuws