Tiny Tina’s Wonderlands overworld zit vol geheime missies

News
woensdag, 05 januari 2022 om 18:00
tiny tinas wonderlands skeleton magef1641387889
De ontwikkelaars van Gearbox Software hebben onthuld dat de overworld van Tiny Tina’s Wonderlands vol zal zitten met geheime missies. Die quests zijn semi-gerelateerd aan de main missies.
Tiny Tina’s Wonderlands introduceert de eerste overworld-map, waarin spelers op een retro-geïnspireerde manier naar geheime missies kunnen zoeken. Daarnaast zal de game ook een andere manier bieden van rondreizen in de wereld. In plaatst van de ene zone naar de andere te reizen via te voet, is alles in de game met elkaar verbonden door de overworld.
In een interview van Play Magazine met de ontwikkelaars van Gearbox Software over de aankomende Borderlands spin-off game, heeft Gearbox verduidelijking gegeven over de overworld, die voor het eerst te zien was in de trailer van de game. De overworld is gebaseerd op het bordspel waar Tiny Tina de Dungeon Master van is.

Tiny Tina’s Wonderlands bevat open world

Dit betekent dat er open world-elementen in de game zitten die beschikbaar zijn door zelf onderzoek te verrichten. Daarvoor zal je tijdens het spelen dus flink moeten gaan speuren als je alle geheimen wil ontdekken.
Tiny Tina’s Wonderlands staat gepland voor een release op 25 maart 2022. De game zal uitkomen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

Populair Nieuws