Tim Cook: ‘Apple komt vandaag met grote aankondiging’

  Houd vandaag XGN.nl goed in de gaten, want Apple komt vandaag met groot nieuws! Tim Cook, de CEO van Apple hintte dinsdag naar een grote aankondiging voor woensdag. Laat het toevallig vandaag nou al woensdag zijn en dus de dag dat Apple iets gaat aankondigen. Op het moment van schrijven is het grote nieuws nog niet bekend, maar houd onze site vandaag goed in de gaten!

  Wat gaat Apple aankondigen?

  Tim Cook was dinsdag te gast bij het Amerikaanse televisieprogramma The Morning van CBS. Aanstaande donderdag heeft Samsung een evenement en het komt Apple dus wel erg lekker uit dat ze hiermee een beetje de show kan stelen. De hele uitzending is op het moment van schrijven nog niet uitgezonden, maar op Twitter geeft ze wel al een klein stukje weg.

  ‘We krijgen geen product maar iets groters dan dat’

  Hierin zien we maar een klein gedeelte, maar we komen er wel achter dat Cook met een significante aankondig komt over Apple. Het lijkt er dan ook niet op dat op dat Apple later vandaag een product gaat aankondiging maar meer iets algemeens. Tim Cook reageerde al op de bestorming op het Capitool en mogelijk dat het daar iets mee te maken heeft.

  Steelt Apple de show?

  Zoals gezegd heeft Samsung morgen een presentatie. De concurrent van Samsung gaat donderdag naar alle verwachting de Samsung Galaxy S21 presenteren. Een mooi persmomentje voor Samsung waar ze even lekker in de aandacht staat. Het feit dat Apple vlak daarvoor met groot nieuws naar buiten komt is dus niet helemaal toeval. Naast dat ze zelf weer in de aandacht staat, haat ze ook een klein beetje de spotlights weg bij Samsung.

  Op dit moment is het nog een klein beetje gissen wat Apple later vandaag gaat aankondigen. Maar houd XGN goed in de gaten, want als er iets bekend is zijn wij er als de kippen bij!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.