Samsung Galaxy S21 release wordt op 14 januari onthuld

  Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het tijd voor smartphonemakers om aan nieuwe modellen te gaan denken. Samsung lijkt het spits af te gaan bijten met haar Unpacked event op 14 januari 2021. Waarschijnlijk wordt de Samsung Galaxy S21 lijn tijdens deze stream onthuld.

  Tijdens het Unpacked event dat nu gepland staat voor 14 januari 2021, zal Samsung waarschijnlijk de Galaxy S21 lijn onthullen. De lijn belooft uit drie modellen te bestaan, de Galaxy S21, Galaxy S21-plus en de Galaxy S21 Ultra. De S21 toestellen zullen de huidige lijn opvolgen en in ieder geval 5G bevatten voor sneller internet. De tagline voor het virtuele showcase evenement van Samsung is 'Welcome to Everyday Epic', en de afbeelding laat een vage smartphone zien, wat duidelijk wijst op de onthulling van de nieuwe smartphoneserie.

  Samsung Galaxy S21 release Unpacked event naar voren gehaald

  Samsung heeft het event voor dit jaar een maand naar voren gehaald. Standaard is het release evenement van de nieuwe Samsung lijn in februari, maar waarschijnlijk is het dit keer eerder vanwege de chipsets die al gereed zijn en de vele lekken rondom de nieuwe toestellen. Veel van de specs zijn namelijk al gelekt op het internet.

  Zo zouden de Galaxy S21 toestellen in drie beeldschermformaten komen (6,2, 6,7 en 6,9 inch) en zouden ze allemaal een adaptief 120Hz scherm hebben. De toestellen zouden daarbij gebruik maken van een Exynos 2100 chipset met 8GB RAM voor razendsnelle prestaties. De camera's van de Galaxy S21 toestellen zijn nog niet specifiek gelekt, maar er wordt gesproken over triple camera's (waaronder een 64MP telefotolens) die voor nóg betere foto's en video's zorgen.

  Verder zou Samsung naast de toestellen ook de nodige nieuwe gadgets uit de doeken doen tijdens het Unpacked event op 14 januari. Wat deze zijn, is nog onbekend, maar de Samsung Galaxy SmartTag en een nieuwe set oordopjes zouden onderdeel van de onthullingen kunnen zijn.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.