Tijd om te grinden in Red Dead Online met de specialistische rollen

  Met nu al vier specialistische rollen is het soms lastig om overal een de maximale rang te behalen, er zitten immers maar 24 uren in een dag. Gelukkig kunnen spelers in Red Dead Online deze week een flinke inhaalslag maken.

  Met werk, hobby's en andere activiteiten is het niet even makkelijk om een hoge rang te behalen met elke specialistische rol in Red Dead Online. Zorg er alleen wel voor dat je deze week zoveel mogelijk vrije tijd in de online wereld van Red Dead Redemption 2 steekt, want er zijn flink wat XP-bonussen actief.

  Bounty Hunters, Collectors en Traders verdienen namelijk 25 procent meer ervaringspunten voor hun rol én normale level wanneer ze een rol-specifieke Free Roam Event voltooien. Zo moet je bijvoorbeeld als Bounty Hunter je ogen openhouden voor Manhunt of Day of Reckoning. Om deze activiteiten te zien verschijnen, moet je wel Rank 4 zijn in de specialisatie.

  Daarnaast ligt er ook nog eens 2000 extra XP in het verschiet voor spelers per ‘grote’ activiteit die ze voltooien voor hun rol. Voor de Moonshiners zijn dat de Story Missions, Legendary Bounties voor de Bounty Hunters, Sell Missions voor de Traders en Collectors mogen op zoek gaan naar de Gold Panners Dream Weekly Collection.

  Met korting een onderneming starten

  Allemaal leuk en aardig al die bonussen, maar wat als je nog helemaal niet bent begonnen met de rollen? Het is immers niet gratis om een carrière te starten in Red Dead Online. Gelukkig komt Rockstar ook die spelers tegemoet, want er is deze week een korting van vijf goudstaven op de Bounty Hunter License, Butcher’s Table en Collector’s Bag.

  Uiteraard is er ook weer een PvP-modus die wordt uitgelicht in de Free Aim Series en deze week is dat Last Stand. Er zijn geen teams, alleen maar tegenstanders en er kan er maar één de winnaar zijn. Houd je oren en ogen dus goed open, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.