Tijd om samen te spelen met je Posse in Red Dead Online

News
woensdag, 25 mei 2022 om 11:30
red dead online bounty hunter possef1658933426
Samen spelen in Red Dead Online met vrienden in een Persistent Posse kan veel voordelen opleveren. Daar voegt Rockstar deze week nog een extra bonus bij.
Als je deel uitmaakt van een Persistent Posse, dan kan je meer geld en ervaringspunten verdienen voor bepaalde activiteiten. En onderweg naar de plaats van bestemming kan je een Posse Race beginnen voor wat extra XP en plezier. Speel je deze week samen met je Persistent Posse, dan krijg je ook nog eens de Respectful Bow Emote. Dan kan je eindelijk het respect tonen aan je Posse Leader dat hij verdient.
Dat is overigens niet het enige voordeel dat Red Dead Online biedt deze week. Lukt het je namelijk om de komende dagen drie Revenue Agent Roadblocks te vernietigen als Moonshiner, dan krijg je namelijk een speciale versie van de Levens Gun Belt.

De hele maand voordelen in Red Dead Online

Naast de wekelijkse bonussen zijn er ook voordelen waar je de hele maand mei van kan profiteren in Red Dead Online. Zo worden Races deze week in het zonnetje gezet, waarbij je afhankelijk van de modus drie keer zoveel goud, vier keer zoveel dollars of vijf keer zoveel XP kan verdienen met je paard.
Ook leveren Free Roam Missions en een drietal Blood Money Contracts - The Railroad Contract, The Jeb Phelps Contract en The Bluewater Contract - twee keer zoveel dollars en ervaringspunten op. Vergeet bovendien niet om de gratis Community Outfit te scoren, waarvan alle kledingstukken te vinden zijn in de Wheeler, Rawson & Co. catalogus.