Tijd om criminelen op te knopen met de nieuwe Red Dead Online update

  Het Wilde Westen is een ruig gebied waar het gonst van de criminelen. Rockstar moedigt daarom deze week Bounty Hunters aan met de nieuwe Red Dead Online update om ze allemaal op te jagen.

  Om het criminaliteitscijfers omlaag te krijgen in het Wilde Westen heeft Rockstar deze week flink wat voordelen voor Bounty Hunters geïntroduceerd. Zo krijg je twee keer zoveel Role XP voor alle Bounty Hunter Missions de komende dagen - inclusief voor Legendary en Infamous targets. Voor alle Bounty Hunter Free Roam Events je ondertussen anderhalf keer zoveel Role XP én dollars.

  Daar houden de voordelen bovendien niet bij op. Alle Bounty Hunters die een Prestigious License hebben, krijgen een Treasure Map en 100 stuks High Velocity Rifle Ammo. Ervaren Bounty Hunters van Rank 30 die hun XP willen inruilen voor goudstaven, kunnen deze week profiteren van een dubbele payout. Voor 10.000 XP krijg je nu een volledige Gold Bar, in plaats van 50 nuggets.

  Besluit je om de komende dagen een gelicenseerde Bounty Hunter te worden - geen gekke gedachte met alle voordelen - dan krijg je ook nog eens 25 Throwing Knives en 50 stuks Split Point Repeater Ammo. De kosten voor een Prestigious License wordt ook nog eens omlaag gehaald met drie Gold Bars tot en met 7 juni.

  Niet alleen voordelen voor Bounty Hunters

  Het is het niet alleen waard voor Bounty Hunters om deze week in Red Dead Online te duiken. Rockstar moedigt namelijk ook alle competitieve spelers aan om hun kunstjes te laten zien. Voor alle Competitive Free Roam Events - zoals Fishing Challenges en Wild Animal Kill Challenges - zal je deze dagen twee keer zoveel ervaringspunten krijgen.

  Winkeliers proberen reizigers de komende tijd ook te paaien met mooie aanbiedingen. Zo kan je nu profiteren van veel korting op alle Bolas, Breton paarden, Improved Saddles, dubbele Bandoliers, korsetten, jurken en meer!

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.