'Tiger King seizoen 2 snel te zien op Netflix'

News
dinsdag, 23 februari 2021 om 9:00
tigerking murdermayhemandmadness limitedseries episode4 00 36 52 22 rf1640684750
Tiger King gooide hoge ogen toen de serie op Netflix kwam. De serie rondom Joe Exotic en zijn dierentuin werd door maar liefst 64 miljoen kijkers gekeken in vier weken en werd in één klap razend populair. Logisch dan ook dat er sprake was van een tweede seizoen. Tiger King seizoen 2 komt nu eindelijk naar Netflix, althans volgens één van de sterren uit het eerste seizoen.
John Reinke, een van de sterren uit Tiger King seizoen 1 op Netflix, liet zich uit over de kijkcijfers van de serie. Hij is erg dankbaar dat mensen zo massaal gekeken hebben en meld daarbij iets verrassends. Volgens hem komt er namelijk snel een Tiger King seizoen 2. Dit seizoen was eerder al onderdeel van geruchten, maar die werden nooit bevestigd. Nu doet Reinke de geruchten weer oplaaien met deze uitspraak. De geruchten zijn nog niet bevestigd door Netflix. Op de streamingdienst staat bij Tiger King nog steeds de kop miniserie en blijft een melding van de komst van een tweede seizoen uit.

Tiger King seizoen 2 toch onderweg?

Eerdere geruchten meldden wel al de komst van een soort van opvolger van Tiger King. Zo werkte Investigation Discovery nog aan een serie rondom de zoo en werkte ook Animal Planet aan een serie. Verder doken er geruchten op dat ook Netflix een tweede seizoen van de serie zou krijgen. Of een mogelijk Tiger King seizoen 2 met of zonder Joe Exotic is, is nog maar even de vraag. De Tiger King zit namelijk achter tralies, waar hij het naar eigen zeggen zwaar heeft.
Sowieso lijkt het erop dat Tiger King terugkeert als een film op zowel Amazon Prime Video als Netflix. Beide platformen hebben namelijk acteurs aangetrokken die Joe Exotic gaan spelen in een verfilming. De acteurs in kwestie zijn Rob Lowe en Nicolas Cage. Of de Tiger King films dezelfde verhaallijn gaan volgen als de serie of juist een andere kant gaan belichten, is nog onbekend.

Populair Nieuws