Thor Love and Thunder krijgt betere schurk dan Thanos

News
donderdag, 05 mei 2022 om 14:00
grootste thor love and thunder geruchtenf1654110874
Een goede schurk is niet onbelangrijk voor een film. Het MCU heeft al de nodige memorabele schurken neergezet, maar die worden volgens regisseur Taika Waititi allemaal overtroffen in Thor: Love and Thunder. Deze film zou de beste schurk van het hele MCU krijgen.
Taika Waititi lijkt behoorlijk vertrouwen te hebben in zijn nieuwe MCU-film. Nadat hij in 2017 het ijzersterke Thor Ragnarok neerzette komt hij in juli met een vierde Thor-film. Volgens Waititi zelf is er in ieder geval één vlak waarop Love and Thunder de beste Marvel film tot nu toe wordt.
In de film neemt Thor het namelijk op tegen Gorr the God Butcher, gespeeld door Christian Bale. Waititi vertelt Associated Press dat hij erg te spreken is over de schurk: “Naar mijn bescheiden mening hebben we met Christian Bale de beste schurk die Marvel ooit heeft gehad”.
Het MCU krijgt met enige regelmaat kritiek om saaie schurken, dus een ijzersterke Gorr is zeker welkom. Toch heeft het MCU ook een aantal heel memorabele schurken zoals Loki, Thanos en Killmonger neergezet. Wellicht zit er dus toch een zekere mate van grootspraak in Waititi’s opmerking.

Wanneer verschijnt Thor: Love and Thunder?

Thor: Love and Thunder draait vanaf 6 juli in de Nederlandse bioscopen. Waititi beschrijft hem als zijn meest gestoorde film tot nu toe, dus dat belooft wat. Op dit moment kun je Doctor Strange in the Multiverse of Madness bezoeken, onze review kun je hier lezen.