Microsoft geeft gratis speciale Xbox Series S consoles weg

News
donderdag, 05 mei 2022 om 14:30
xbox series sf1604058701
4 mei was het weer tijd voor Star Wars Day. Om dat te vieren heeft Microsoft een speciale actie in het leven geroepen, want de uitgever gaat een aantal speciale Xbox Series S consoles helemaal gratis weggeven!
De Xbox Series S is qua ontwerp bijna helemaal wit, wat natuurlijk perfect is als een leeg canvas om toffe dingen mee te doen. Dat heeft Microsoft nu zelf gedaan in samenwerking met LEGO Star Wars. Het tweetal hebben namelijk twaalf custom Xbox Series S consoles en bijbehorende controllers gemaakt, met daarop een bepaald personage uit het Star Wars-universum. Dat gaat van Yoda en de koddige BB-8 tot aan villains als Darth Vader en Kylo Ren.
En het mooiste van allemaal, is dat Microsoft de Xbox Series S consoles helemaal gratis gaat weggeven! De uitgever heeft namelijk een speciale winactie georganiseerd, waar ook deelnemers uit Nederland aan mee kunnen doen.
Het is erg makkelijk om aan de actie mee te doen. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is het Twitter-account van Xbox volgen en deze tweet retweeten. Vervolgens doe je automatisch mee om in aanmerking te komen voor de speciale Xbox Series S consoles.

Star Wars vieren op May the Fourth

De speciale actie van Microsoft is niet het enige waarmee gisteren May the Fourth is gevierd, de dag die in het teken staat van Star Wars. Zo zijn er bijvoorbeeld aan Fortnite lightsabers en skins van verschillende Star Wars-personages toegevoegd en in Steam gekomen met een sale op veel Star Wars games. Die actie is trouwens nog niet voorbij, dus als je nog wat games aan je collectie wil toevoegen, dan kan je dat nu nog doen!