Update - Thomas The Sapling en XGN ontdekken Halo Infinite volgende week!

News
woensdag, 15 december 2021 om 17:30
stream msi xgn battle halo infinitef1639584702
Het is alweer tijd voor aflevering 4 van XGN Battle seizoen 4. In samenwerking met MSI gaan Thomas The Sapling en XGN met en tegen elkaar strijden in Halo Infinite. Lees nu alle details over de livestream die je niet wil missen!

Update - Stream verplaatst!

Door de wereldwijde storing van de Amazon Web Servers hebben we besloten de stream voor vanavond te annuleren en te verplaatsen naar volgende week woensdag, 22 december. Om 19.00 uur gaan we dan live met Thomas voor de vierde aflevering van de XGN Battle!
Oorspronkelijke bericht hieronder:
XGN Battle seizoen 4 gaat deze week verder. Het vierde seizoen van XGN Battle vervolgt de strijd tussen XGN en Thomas The Sapling. De fanatieke gamer die al een paar afleveringen van seizoen 3 met ons de strijd aanging, heeft ons in seizoen 4 al meegenomen op een (gewelddadige) reis in Far Cry 6, Back 4 Blood en Battlefield 2042. Deze week zullen er ook weer de nodige kogels om de oren vliegen.
Woensdag 15 december om 19.00 uur gaan we live met Thomas The Sapling tijdens de derde XGN Battle-stream. Deze keer wordt de strijd gevoerd op Zeta Halo in Halo Infinite. Luuc en Thomas zullen er alles aan doen om zich staande te houden tussen al het geweld, maar daarvoor is natuurlijk wel een goede monitor nodig. Daarom spelen de heren op de MSI Optix MAG 274QRF-QD.
De monitor van MSI is uitgerust met een scala van mogelijkheden die ervoor gaat zorgen dat Luuc en Thomas hun tegenstanders eerder kunnen omleggen dan dat zij zelf gedood worden. Het duo zal niet alleen gaan samenwerken op de nieuwe Halo-ring, maar later ook in een duel uitmaken wie er de koning van de Halo-games is. Dat zal uiteraard gepaard gaan met de nodige hilarische momenten.
Zijn er straffen voor de verliezer? Dat ontdek je alleen door de stream te checken via XGN's Twitch-kanaal.
halo infinite 2f1637064369

De Twitch livestream planning

De Twitch livestream kun je woensdag 15 december om 19:00 uur live volgen via onze Twitch-pagina: XGN_NL. Via Twitch kun je gezellig met ons babbelen en natuurlijk genieten van de strijd tussen onze soldaten. Uiteraard komen ook verschillende tips en & tricks voorbij die je in de nieuwe FPS kunt toepassen.
Je kunt de livestream ook volgen via de frontpage van XGN.nl of alvast via de onderstaande link ons account volgen, zodat je weet wanneer we losgaan!
Dat was het alweer de vierde aflevering van XGN Battle seizoen 4. Maar wees niet getreurd, want we zijn nog lang niet klaar! We hebben namelijk nog veel meer doldwaze avonturen met ThomasTheSapling voor je in petto. Blijf dus goed XGN.nl in de gaten houden voor nieuwe aflevering van XGN Battle S4!

Kijk XGN Battle seizoen 4 hier terug!

Een aflevering van de XGN Battle gemist? Kijk dan hier seizoen 4 terug!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.