Grote storing legt Google, Xbox, Twitch en meer plat

News
woensdag, 15 december 2021 om 17:00
storingf1623744697
Er is momenteel een grote storing gaande dankzij de Amazon Web Services die offline zijn. Door de storing liggen onder andere Google, Xbox, Twitch en nog velen andere diensten plat. Ook het PlayStation Network heeft last van de problemen en wanneer een oplossing gevonden wordt, is nog niet duidelijk.
Als je zin had om even een potje te gamen na werk, dan kom je van een koude kermis thuis. Nagenoeg alle diensten die met gaming te maken hebben namelijk last van een grote storing. Google, Xbox, Twitch en het PlayStation Network zijn in ieder geval getroffen, samen met Amazon Web Services. Hoe lang de storing nog gaat duren en wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk.
Hopelijk is de grote storing bij alle diensten snel opgelost, maar vooralsnog lijkt het een groot probleem te zijn wat niet zo gauw voorbij zal zijn. Of je nou zin had in een potje Apex Legends, Fortnite, Halo Infinite of FIFA, momenteel is er niet veel te doen en kan je alleen maar geduld hebben tot de storing eindelijk voorbij is.

Grote storing zorgt voor uitstel bij de XGN Battle!

Wanneer de storing voorbij is, blijft namelijk nog even de vraag. Door de storing is ook besloten de XGN Battle van vanavond tegen Thomas The Sapling uit te stellen met een week. De stream met Thomas waarin we Halo Infinite gaan spelen zal nu op 22 december om 19.00 uur plaatsvinden. Daarover kun je hier rustig meer lezen.