The Witcher geeft Henry Cavill een mooi afscheid

News
donderdag, 22 december 2022 om 12:00
the witcher geraltf1673257620
Veel fans zien het niet zo zitten dat de rol van Geralt of Rivia wordt overgedragen aan Liam Hemsworth. Maar er is een schrale troost: Henry Cavills tijd in de rol loopt niet met een sisser af. Volgens showrunner Lauren Hissrich gaat het vertrek van Cavill gepaard met een mooi afscheid.
Het aankomende seizoen van The Witcher wordt het laatste met Henry Cavill in de hoofdrol. Hoewel er in het verhaal voor zover bekend geen verklaring komt voor de gedaanteverandering van Geralt, zal de verandering wel een zeker gewicht mee krijgen in de serie. Showrunner Lauren Hissrich spreekt tegenover Entertainment Weekly van een “heroïsch afscheid”.
Seizoen 3 van The Witcher is niet geschreven of herschreven met het vertrek van Henry Cavill in het achterhoofd. Maar door een mooi toeval gaat de wisseling van de wacht wel gepaard met een belangrijke ontwikkeling voor Geralt. In seizoen 4 zal de versie die Liam Hemsworth neerzet een andere missie hebben dan Cavills versie van het personage.
Dat heeft alles te maken met Ciri. Volgens Lauren Hissrich komt er een ommezwaai in Geralt die maakt dat hij zijn neutraliteit opgeeft en er alles aan doet om Ciri te bereiken. Volgens Hissrich is die verandering dat het meest heroïsche afscheid van Cavill dat ze kan bedenken, ook al was het niet zo geschreven.

Liam Hemsworth voorlopig nog niet te zien in The Witcher

Het zal overigens nog even duren voordat kijkers erachter komen of de Geralt van Liam Hemsworth in de smaak valt. Seizoen 3 van de serie verschijnt volgend jaar en seizoen 4, het eerste met Hemsworth, zal dus pas een stuk later te zien zijn. Op zijn vroegst kunnen we het in 2024 verwachten.

Populair Nieuws