The Witcher seizoen 3 op Netflix is van start

News
woensdag, 21 juli 2021 om 14:00
the witcher 5f1575477644
Nu we weten dat The Witcher seizoen 2 eraan zit te komen op Netflix zitten we al op het puntje van onze stoel. Dit seizoen is te zien vanaf 17 december. Om nog een schepje daarbovenop te doen weten we nu al dat The Witcher seizoen 3 al in de maak is.
Bronnen van Redanian Intelligence melden namelijk dat het schrijven van The Witcher seizoen 3 op Netflix al begonnen is. Er is verder nog geen bevestiging vanuit Netflix, maar dit is wel echt goed nieuws voor fans van de boeken en de serie.
Netflix zet groot in op de franchise, aangezien er meerdere projecten aan zitten te komen. We krijgen namelijk in augustus de film The Witcher: Nightmare of the Wolf en volgend jaar zit er nog een prequelserie aan te komen genaamd The Witcher: Blood Origin.
Kijken jullie uit naar de toekomst van The Witcher op Netflix? Laat ons ook weten wie jullie favoriete karakter is in de comments.
the witcher netflixf1623661902

The Witcher op Netflix belooft veel goeds

Waar The Witcher seizoen 3 over gaat is nog niet bekend, maar wel weten we wat het verhaal van seizoen 2 gaat worden. Dit speelt zich namelijk af na de Battle of Sodden. Geralt neemt Princess Cirilla mee naar zijn jeugdthuis, Keer Morhen. Dit kennen we natuurlijk van de boeken en de games, waar Geralt en alle andere Witchers in opleiding zijn.