Ubisoft titel Skull and Bones boekt vooruitgang

News
woensdag, 21 juli 2021 om 14:30
skull and bones release uitgesteld naar 2019 2020 131931
Na inmiddels acht jaar in ontwikkeling te zijn is Skull and Bones eindelijk in de Alpha fase. Dit geeft aan dat de titel speelbaar is, ondanks dat de game nog niet helemaal af is. De titel heeft nu veel problemen, maar is nu op de goede weg.
In een reactie op een artikel van Kotaku laat Ubisoft weten dat Skull and Bones eindelijk de Alpha fase heeft bereikt. Het team kijk in ieder geval uit om meer te kunnen delen op het moment dat het kan.
Skull and Bones is zeker geen makkelijk project, aangezien deze nu al acht jaar in ontwikkeling is. Volgens anonieme bronnen zou de titel ooit begonnen zijn als een multiplayeruitbreiding voor Assassin's Creed 4: Black Flag.
skull and bones aangekondigd door ubisoft op e3 113141 1

Skull and Bones probeert verschillende settings

Het artikel van Kotaku laat weten dat er verschillende settings zijn getest voor de titel. Zo zijn ze van de Caribbean naar de Indische Oceaan gegaan en weer terug. Tijdens E3 2017 was de titel een soort multiplayer shooter met boten en tijdens E3 2018 kregen we weer een beeld te zien dat het gaat om een PvE game.
Wat het uiteindelijk gaat worden is natuurlijk nog de vraag, maar we hopen dat de ontwikkelingen nu snel zullen gaan, zodat we snel ons ooglapje op kunnen doen. Ook spreekt het artikel over de reden waarom de game nooit geannuleerd is. Naar verluid is er namelijk een deal gemaakt met Singapore die stelt dat de game uit moet komen.