The Witcher animatiefilm toont duister logo

News
dinsdag, 22 december 2020 om 15:00
the witcher geraltf1673257620
We krijgen voor het eerst wat te zien van de aanstaande animatiefilm van The Witcher. ‘The Nightmare of the Wolf’ zal weer een heel andere manier zijn waarop we kunnen genieten van het Witcher universum. Op Twitter wordt door het officiële account van The Witcher een duister logo getoond.
Het logo ziet er een stuk minder vredelievend uit dan die van de serie van The Witcher. Het laat het hoofd van een wolf zien met een erg duister randje. Onder het hoofd staat ‘The Witcher – Nightmare of the Wolf’. We weten al een aantal details over deze aankomende film, waarin we de wereld van The Witcher geanimeerd zullen gaan zien.

Vesemir hoofdrol

Niet Geralt of Rivia, maar zijn mentor en vaderfiguur Vesemir zal de hoofdrol krijgen in de film. Vesemir leerde Geralt alles wat hij weet, maar ging als jonge jongen zelf ook veel op pad om zijn taak als Witcher uit te voeren. In The Nightmare of the Wolf zullen we zien hoe Vesemir op reis gaat, nadat hij door een mysterieus persoon genaamd Deglan hem claimt via de ‘Law of Surprise’. Dit fenomeen zullen velen van ons kennen uit de serie van The Witcher. We weten dat Vesemir ook al zal verschijnen in seizoen twee van de serie The Witcher.

Veel projecten op de planning

Ondertussen staat er een hoop op de planning voor The Witcher en Netflix. Buiten The Nightmare of the Wolf, zit er natuurlijk ook seizoen twee van The Witcher aan te komen en is Netflix aan het werk aan een spin-off serie genaamd The Witcher: Blood Origin. Dit zal gaan over de allereerste Witcher ooit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties