'The Witcher seizoen 2 gaat naar een iconische locatie'

  De Netflix serie van The Witcher lijkt naar een iconische locatie te gaan. Het tweede seizoen zit er aan te komen en we hebben al enige kiekjes gekregen naar waar de serie plaats gaat vinden. De opnames voor het nieuwe seizoen zijn ondertussen ook bijna afgerond, dus wellicht krijgen we snel meer te weten.

  Katalin Vermes/Netflix

  In het nieuwe seizoen krijgen we waarschijnlijk de stad Oxenfurt te zien. De stad ligt in een land dat ooit van de elfen is geweest, voordat mensen zich massaal begonnen te verspreiden door het hele land.

  In Oxenfurt ontmoet Geralt in de boeken een aantal belangrijke personages, waaronder Sigismund Dijkstra. In de boeken is Oxenfurt een academische stad onder de macht van Redania. De geheime dienst van Redania waar Dijkstra bij zit, helpt de Witcher soms in zijn avonutren.

  Het tweede seizoen van The Witcher

  Volgens fansite, Redanian Intelligence, zijn er sets gebouwd die heel erg lijken op de stad Oxenfurt zoals wie die van de CD Projekt RED games kennen. De fansite zit behoorlijk vaak in de goede richting over de franchise, het zou dus erg goed kunnen dat Oxenfurt in de serie een grote rol gaat hebben. De foto’s die te zien zijn lijken echt op wat we ook zagen in The Witcher 3: Wild Hunt. Volgens Redanian Intelligence is er dan ook inspiratie gehaald uit de games om de stad zo goed mogelijk over te brengen.

  Opnames van het nieuwe seizoen voor The Witcher zijn ondertussen ook bijna afgerond en dat kan betekenen dat we Oxenfurt snel te zien krijgen in de serie, maar waarschijnlijk moeten we nog een paar maanden geduld hebben.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.