Balan Wonderworld krijgt volgende week een enorme gratis demo

News
woensdag, 20 januari 2021 om 10:30
switch balanwonderland herof1611130415
Balan Wonderworld komt op 26 maart 2021 uit voor alle platformen. Square Enix heeft nu aangekondigd dat volgende week een demo verschijnt voor de game. De demo zou eigenlijk eerst alleen in Japan uitkomen, maar komt nu toch wereldwijd uit. En die demo is werkelijk enorm!
De demo van Balan Wonderworld zal je namelijk hoofstuk 1 act 1 en 2 én het baasgevecht laten spelen. Daarbij laat de demo je act 1 van hoofdstuk 4 en de eerste act van hoofdstuk 6 doorlopen. Tijdens de demo kun je allen of met een vriend of vriendin aan de slag en de hub-wereld van de game verkennen. Dat is behoorlijk wat content voor een demo. Vaanf 28 januari 2021 is de demo te downloaden op consoles en PC.

Balan Wonderworld neemt je mee naar een mysterieus theater

Balan Wonderworld is een actieplatformer van Yuji Naka en Naoto Oshima, de makers van de eersts Onic the Hedgehog-games (1993). De game neemt je mee naar een mysterieus theater. De sterren in het theater hebben door hun kostuums speciale krachten, waarmee ze Wonderworld in kunnen. In totaal zal de game ruim 80 outfits met speciale krachten bevatten. Deze krachten lopen uiteen van vuurspugen tot zelf platformen met schapenwol creëren.
In Wonderworld brengt de game je twaalf verhalen met elk hun eigen unieke elementen. In deze bijzondere werelden moet je alleen of met een vriend/vriendin aan de slag om Balan Statues te verzamelen. Deze heb je weer nodig om Balan's Bout minigames te kunnen betreden.
Balan Wonderworld verschijnt 26 maart voor de Switch, PS4, PS5, Steam, Xbox One en Xbox Series S|X

Populair Nieuws

Laatste Reacties