Krijgen we Geralt's handicap te zien in The Witcher?

News
woensdag, 18 november 2020 om 13:00
the witcher geralt temeriaf1581937617
Veel series worden erg in de weg gezeten door het coronavirus en dat is bij The Witcher zeker niet anders. De productie van de ontzettend populaire show werd heel recentelijk nog stopgezet. Dit geeft ons alleen wel de kans om een aantal aspecten uit de boeken van The Witcher te halen en deze te vergelijken met de serie. Zo spraken fans van The WItcher zich uit over Geralt’s handicap.
LET OP: Dit artikel bevat spoilers over de boeken van The Witcher!

Geralt’s Handicap!?

Richting het einde van het boek ‘Time of Contempt’ (Jaren van Verachting), loopt Geralt een heftige blessure op waarbij zelfs hij het uitschreeuwt van de pijn. Zijn elleboog en knie worden volledig verbrijzeld. De dryaden van het Brokilon bos helpen hem en genezen zijn blessure met het magische water uit het bos. Helaas voor Geralt helpt dit maar tot op een bepaalde hoogte. Hij zal altijd enorme pijn blijven hebben aan zijn knie en elleboog. Deze handicap komt tot nu toe alleen voor in de boeken. In de spellen zien we hier helemaal niets van terug.
Geralt komt erachter dat een aantal dingen een heel stuk moeilijker wordt dan dat hij gewend is. Zijn knie gaat pijn doen van te lang rijden op zijn paard of van te lang zitten. Ook loopt hij mank. Tijdens het zwaardvechten wordt zijn standaard stijl van vechten moeilijker, omdat het een hoop draaibewegingen bevat. Ook kan zijn elleboog het soms gewoon niet meer aan.

Geralt blijft sterk

Natuurlijk is en blijft hij Geralt of Rivia, waardoor hij natuurlijk een weg om deze verschrikkelijke pijn heen weet te vinden. Geralt past zich aan door te leren om te gaan met zijn handicap. Hij past zijn zwaardvechtstijl aan en blijft een loeisterke en levensgevaarlijke tegenstander voor zowel monsters als mensen.
Wat zouden jullie ervan vinden als Geralt’s handicap werd toegevoegd aan het verhaal? Zou dit de serie helpen of juist niet? Laat het ons weten.