The Witcher remake maker gaat flink in de game snijden

News
woensdag, 31 januari 2024 om 9:00
the witcher 3 ciri 2f1618225673
The Witcher 3 is inmiddels een legendarische game. Maar helaas zijn niet alle games in de reeks even makkelijk aan te raden. Voor de remake van het eerste deel gaat er dan ook heel veel veranderen, vertelt de CEO van de studio achter de remake.
De remake van The Witcher zal niet alles uit het origineel intact laten. De game heeft veel goede elementen, maar is ook zeker gedateerd, zo vindt ook Jakub Rokosz. Als CEO van Rebel Wolves, de studio die de remake maakt, aarzelt Rokosz niet om flink te snijden in de game.
Tegenover Edge laat Rokosz weten dat zijn studio een eerlijke analyse moet maken van The Witcher 1 om te zien welke elementen “simpelweg slecht of verouderd zijn en opnieuw gemaakt moeten worden” (via GamesRadar). Uiteraard wordt er ook gekeken wat wel werkt of te belangrijk is om uit de game te halen. Rokosz zelf gaat verder niet op wat hij zoal wil verwijderen.
Maar fans zijn het er al langer over eens dat de Romance Cards waarschijnlijk niet terugkeren. Deze kaarten beeldden de vrouwen waar Geralt romances mee kon beleven af in meestal schaars geklede staat. Onderscheid tussen personages die wel of juist niet belangrijk waren voor Geralts persoonlijke verhaal werd niet gemaakt.

Open world fixt The Witcher remake problemen

Ook andere delen van de game zijn enigszins berucht, maar die worden waarschijnlijk automatisch gefixt door de keuze om de remake open world te maken. Hoe de remake precies uitpakt zien we voorlopig nog niet. De game is nog vroeg in ontwikkeling en worst niet vóór The Witcher 4 verwacht.

Populair Nieuws