The Witcher remake krijgt teleurstellende release update

News
donderdag, 01 december 2022 om 14:30
the witcher 3 special armorf1618587073
Waar Netflix The Witcher-fans teleurstelt met een nieuwe Geralt, heeft CD Projekt RED juist veel moois in de pijplijn. Maar toch is er ook aan de game-kant van de franchise nu teleurstellend nieuws. De release van The Witcher remake zal namelijk nog lang op zich laten wachten.
Wie had gehoopt dat The Witcher remake het wachten op The Witcher 4 een beetje zou verzachten, kan die hoop beter opgeven. Tijdens de kwartaalbespreking van CD Projekt RED is namelijk gebleken dat de remake veel langer op zich laat wachten. De remake komt zelfs pas na The Witcher 4 uit.
Adam Kiciński, de CEO van CD Projekt legt uit hoe dat komt. Hij vertelt dat de remake van The Witcher gebruik zal maken van technologieën die ontwikkeld worden voor The Witcher 4. De ontwikkeling van beide games zal grotendeels gelijktijdig plaatsvinden en wanneer The Witcher 4 af is, kunnen belangrijke elementen van die game worden overgenomen door The Witcher remake.

Wanneer is de release van The Witcher 4?

De vraag is nu wanneer de release van The Witcher 4 is, maar ook dat is momenteel nog een raadsel. De ontwikkeling van de game is nog niet zo lang bezig en is bovendien de eerste titel die CD Projekt RED maakt in Unreal Engine. Omdat de game ook zal bijdragen aan de ontwikkeling van Unreal Engine 5, kon er nog wel eens veel tijd overheen gaat voor we de volgende The Witcher game in handen hebben.
Fans hebben gelukkig wel iets om naar uit te kijken. De next-gen update voor The Witcher 3 is namelijk binnenkort beschikbaar. Vanaf 14 december kunnen spelers aan de gang met deze verbeterde versie op PS5, Xbox Series X en PC.

Populair Nieuws