The Witcher: Nightmare of the Wolf trailer toont spectaculaire beelden

News
maandag, 09 augustus 2021 om 16:00
rsz vesemir characterf1628516728
We moeten nog even geduld hebben voordat The Witcher: Nightmare of the Wolf op Netflix staat. De streamingdienst heeft nu wel een nieuwe trailer uitgebracht die spectaculaire actie en beelden laat zien.
Het is duidelijk dat Netflix hoog inzet op The Witcher-franchise. Zo heeft de streamingdienst niet alleen de serie met Henry Cavill, maar wordt er gewerkt aan een prequel spin-off genaamd The Witcher: Blood Origin én krijgen we binnenkort een animatiefilm. Op 23 augustus verschijnt namelijk The Witcher: Nightmare of the Wolf op Netflix.
Nightmare of the Wolf draait om de jonge jaren van Vesemir, de mentor van Geralt of Rivia. De nieuwe trailer laat zien dat we erachter komen hoe Vesemir een Witcher is geworden en waarom er nog zo weinig Witchers over zijn. In de animatiefilm zal namelijk het nodige bloed vloeien, en niet alleen door de monsters die de wereld van The Witcher rijk is.
Check hieronder de nieuwe trailer van The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Vesemir ook in The Witcher serie

Naast de film zal Vesemir ook een rol gaan krijgen in The Witcher seizoen 2. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er iemand is gecast voor de rol van Geralt’s mentor en fans van The Bridge zal de naam bekend voorkomen. Vesemir gaat in de serie namelijk gespeeld worden door Kim Bodnia, een Deense acteur die één van de hoofdrollen speelde in de populaire Scandinavische misdaadserie.
The Witcher seizoen 2 zal op 17 december op Netflix verschijnen en krijgt een opmerkelijke eerste aflevering. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich heeft onthuld dat een bekend kort verhaal gebruikt kan worden als opening.